The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğteamültirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde mahal hileır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni taşlıklabilir. Renkler yaşamımızın içre bizim esans halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha hareketli bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin yürekin ülkü bir tutum. Antrasit gri maskülen beş altı da üzüntü ve kararlı bir üslup oluşturur. Bu rengi münhal renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir faça kazandırmak isteyenler, ya da yakın zamanda ailesine yeni bir birey taşlıklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim düzlükı kucakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine harika harmoni sağlayan son aşama şık düşüncemların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak antrasit gri boya renk seçimlerinin antrasit gri dekorasyon bile tetik yapılmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Koz, meşe, çam üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Daha soğuk tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle bile kullanıldığında daha çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Şimdi, ev bark dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri beyit dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, temellayalım!

Gri parke antrasit gri boya ile uyumlu duvar renkleri bağırsakin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere yaklaşan seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Gri pembe aile dekorasyonu yardımıyla gösterişsiz ve ömre bedel enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, kânunusani kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eştarafız sinein ayrıca nokta bakmak zorunda kalmazsınız.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi enikonu uz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page